• 1401/01/27 - 00:00

«فرآیند شکل گیری شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها و نحوه حمایت دولت»

شرکت­ های دانش­ بنیان با تحول در عرصه علم و دانش و کشف یافته های جدید اقتصادی در رشد و توسعه کشور نقش مهمی ایفا می نمایند. به گفته مقام معظم رهبری شرکت های دانش بنیان یکی از مظاهر و از موثرترین مولفه های اقتصاد مقاومتی به شمار می روند که در بند 2 سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی به این مهم در توسعه کارافرینی و اشتغال پایدار تاکید شده است.

با توجه به نام گذاری سال1401 با عنوان «تولید، دانش ­بنیان و اشتغال­ آفرین» و ضرورت حمایت هر چه بیشتر از شرکت های دانش بنیان و هماهنگی مدیران دستگاه های اجرایی در این خصوص، مرکز آموزش مدیریت دولتی در نظر دارد اولین  نشست علمی - تخصصی در سال جاری را با عنوان «فرآیند شکل ­گیری شرکت­ های دانش ­بنیان و استارت اپ­ها و نحوه حمایت دولت» با سخنرانی آقای دکتر علیرضا دلیری دستیار معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در روز سه ­شنبه  مورخ 1401/01/30 از ساعت 10:00 الی 12:00 به صورت برخط (آنلاین) برگزار نماید.

علاقمندان می توانند به منظور ثبت‌نام و اعلام حضور در نشست مذکور به نشانی https://Lms.smtc.ac.ir  مراجعه و یا در صورت لزوم برای دریافت هرگونه اطلاعات مورد نیاز با تلفن 42501234 و42501808  تماس حاصل نمایند.

• لینک کوتاه : /ZYk