• 1399/11/09 - 00:00

آموزش شبانه روزی در دوره های تربیت مدرس

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش مدیریت دولتی: استقبال فراگیران نظام اداری کشور از دوره های آموزشی مرکز بویژه دوره تربیت مدرس که در بستری از فضای مجازی به اجرا درآمده است، در هفته نخست بهمن ماه سال جاری به صورت شبانه روزی از چهارم تا دهم بهمن ماه، کلاس های «شناخت نظام اداری کشور» با بیان دکتر زهرا احمدی پور، ، «روش های سنجش و ارزشیابی آموزشی» با تدریس آقای دکتر محجور ، «روش ها و فنون آموزشی» با تدریس خانم دکتر شفیعی ، «آشنایی با نظام آموزشی کارکنان دولت و مقررات مربوطه» با تدریس آقای احمد ذاقلی و نیز کلاس غیرحضوری «تکنولوژی آموزشی» با تدریس آقای افتخاری، برای فراگیرانی از سازمان ملی بهره وری ایران از طریق سامانه آموزش های الکترونیکی مرکز آموزش مدیریت دولتی (lms.smtc.ac.ir)، در حال برگزاری است.

• لینک کوتاه : /ZGv