• 1400/11/30 - 00:00

استقبال 200 فراگیر در هفتۀ دوم بهمن‌ماه از دوره‌های توسعه شایستگی‌های عمومی مدیران حرفه‌ای

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش مدیریت دولتی: در هفته دوم بهمن‌ماه 1400، شش دورۀ آموزشی شامل: دوره‌های «راهکارهای تقویت خلاقیت در سازمان»، «روانشناسی مدیریت تغییر» و «اصول و تکنیک‌ها و موانع خلاقیت» از مجموعه دوره‌های آموزشی تعریف شده ذیل شایستگی «نوجویی و تفکر خلاق»، ویژۀ مدیران حرفه‌ای سطح میانی و دوره‌های «مدیریت تضاد بین‌فردی»، «کار تیمی و مهارت‌های تیم‌سازی» و «مدیریت مشارکتی» از مجموعه دوره‌های آموزشی تعریف شده ذیل شایستگی «تیم و شبکه‌سازی» ویژۀ مدیران حرفه‌ای سطح پایه و عملیاتی، به صورت آنلاین در سامانه آموزش‌های الکترونیکی مرکز برگزار شد. در این دوره‌ها، 200 فراگیر از دستگاه‌های اجرایی مختلف شرکت کردند.  شایان ذکر است که هدف از برگزاری دوره‌های تعریف شده برای شایستگی «نوجویی و تفکر خلاق»، توسعۀ مهارت مدیران در زیر سؤال بردن رویکردهای متداول و کشف جایگزین‌ها و پاسخ به چالش‌ها همراه با به‌کارگیری راهکارهای خلاقانه شهودی و دیدگاه‌های جدید است. ایجاد و گسترش روابط گروهی و مشترک و استفاده از روش‌های مناسب و انعطاف‌پذیر برای ساختن تیم‌های رسمی و غیررسمی که رسیدن به اهداف تیمی را تسهیل کند، نیز از جمله اهداف شایستگی «تیم و شبکه‌سازی» است.  در دوره «طراحی ساختارهای سازمانی»، تعاریف و ابعاد ساختار، انواع سازماندهی، عوامل مؤثر بر ساختار، انواع ساختار و نحوه پیکربندی و طراحی ساختار توسط مدرس مورد بحث و بررسی قرار گرفت. سطوح اخلاق کسب‌و‌کار، رفتارهای متفاوت ارزش‌های فردی و سازمانی، مکانیزم استانداردسازی اخلاق در سازمان، و موانع ترویج اخلاق در سازمان از جمله مباحثی بود که در دوره «اخلاق حرفه‌ای در مدیریت» مورد بحث قرار گرفت. در دوره «آشنایی با قوانین و مقررات معاملات دولتی و مناقصات» مفاهیم معاملات و مناقصات، شیوه سازماندهی مناقصات، روش‌های برگزاری و انجام مناقصه و مقررات مناقصات، و آیین‌نامه اجرایی مستندسازی و اطلاع‌رسانی مناقصات به تفصیل، مدرس این دوره، آنها را تشریح نمود. همچنین، روش‌های مدیریت اطلاعات، اصول COBIT، چارچوب فرایندهای کسب‌و کار مبتنی بر فناوری اطلاعات، مدیریت و حاکمیت فناوری اطلاعات در سازمان‌ها، شناخت امنیت اطلاعات و استانداردهای مرتبط، مدیریت مخاطرات، مفاهیم حقوقی (قوانین و مقررات) امنیت فناوری اطلاعات، و برنامه‌ریزی اقتضایی در امنیت اطلاعات از مباحث مطرح در دوره «بنیان مدیریت امنیت اطلاعات (بما)» بود.

• لینک کوتاه : /ZBm