• 1401/02/06 - 00:00

استمرار برگزاری دوره‌های آموزشی تربیت مدرس در سال جدید

ضمن تشکر از استقبال متقاضیان محترم فردی و دستگاه‌های مختلف اجرایی از دوره‌های آموزشی تربیت مدرس، به‌منظور ایجاد امکان تحقق مأموریت‌ها و اهداف پیش‌بینی شده در دستورالعمل «نحوه احراز صلاحیت تدریس و اجرای برنامه تربیت مدرسان دوره‌های آموزشی کارکنان دولت»، فرایند احراز صلاحیت متقاضیان و برگزاری دوره‌های مذکور در سال جاری، از نیمه فروردین ماه آغاز شده است.

علاقمندان به طی فرایند یادشده به‌صورت الکترونیکی، می‌توانند به بخش «تربیت مدرس» در سامانه آموزش‌های الکترونیکی مرکز به‌نشانی https://lms.smtc.ac.ir مراجعه و پس از مطالعه «راهنمای اجرایی و روندنما» و «راهنمای استعلام مدارک تحصیلی»، نسبت به ثبت‌نام و شرکت در دوره‌ها اقدام کنند.

همچنین در صورت درخواست دستگاه‌های اجرایی، امکان برنامه‌ریزی و برگزاری دوره‌ها به شیوه‌های حضوری (در محل مرکز یا دستگاه متقاضی) و کلاس زنده (Live) نیز، میسر می‌باشد.

در صورت نیاز به کسب راهنمایی و اطلاعات بیشتر، شماره تلفنهای 22258660، 22221508 و 22258587 (مدیریت نیازسنجی و ارزشیابی آموزش)، آماده پاسخگویی می‌باشد.

• لینک کوتاه : /ZVk