• 1398/04/23 - 00:00

اعتلای مدیریت نظام اداری با تدوین برنامه های آموزشی امکان پذیر است

سید «علی آقازاده» استاندار مرکزی روز یکشنبه در همایش ملی خط مشی گذاری برای آموزش شایسته مدیریت و کارکنان سازمان‌های دولتی در محل استانداری استان مرکزی افزود: رفتار مردم در هر جامعه‌ای تابع عملکرد مسئولان و نظام حاکمیتی آن کشور است و اگر در جامعه‌ای مردم به وظایف مدنی و اجتماعی خود خوب عمل می‌کنند بدون شک از نظام حاکمیتی پویا و کارآمدی برخوردار هستند. وی ادامه داد: باید بپذیریم که مجموعه سیستم اداری کشور با وجود فعالیت بیش از چهار میلیون کارمند، عملکرد بسیار مطلوبی نداشته است. استاندار مرکزی اضافه کرد: مجموع کارمندان دولت کشور ژاپن با بیش از ۱۶۰ میلیون نفر جمعیت به ۸۰۰ هزار نفر هم نمی‌رسد اما در کشور ما بیش از چهار میلیون نفر کارمند دولت هستند و با این وجود یک نامه‌ای که وارد نهاد دولتی می‌شود، زمان زیادی برای پیگیری نیاز دارد. آقازاده افزود: مسئولان باید بدانند که عملکرد آنها به مثابه ریل گذاری کلی در جامعه است و اگر آنها نتوانند با فعالیت مطلوب و قابل قبول خود هدف گذاری مناسبی داشته باشند مردم نیز نمی‌توانند مسیر درست را انتخاب کنند. وی ادامه داد: مدت زمان رسیدگی به یک پرونده در دستگاه‌های اجرایی ۱۰ برابر وضعیت مطلوب است که این مهم جز فرصت سوزی و بی اعتمادی اجتماعی چیزی به دنبال ندارد. استاندار مرکزی افزود: باید برای افزایش میزان رضایتمندی مردم از دستگاه‌های حاکمیتی برنامه ریزی کرد. آقازاده تاکید کرد: علاوه بر تربیت و آموزش نیروی انسانی، تأمین تجهیزات لازم نیز در دستگاه‌های اجرایی ضرورت دارد که باید برای آن نیز برنامه ریزی کرد. وی افزود: برگزاری این همایش باید با انتقال مسائل کاربردی و تخصصی و به دور از گرایش‌های سیاسی دنبال شود و اکنون که این فرصت در دولت تدبیر و امید به وجود آمده باید زیربنای این مهم به خوبی کار شود تا آیندگان خود را ملزم به انجام امور کنند.

منبع خبر: ایرنا

• لینک کوتاه : /Z6j