• 1398/09/27 - 00:00

برگزاری دوره های آموزشی آسیب شناسی اقتصادی، قانون انتشار خزانه و... در استان چهار محال و بختیاری

1- برگزاری دومین دوره آموزشی از مجموعه دوره های تخصصی راهبردی و مسأله محور مدیران با عنوان آسیب شناسی اقتصادی با حضور جناب آقای دکتر علی سرزعیم عضو هیأت علمی دانشگاه علامه هدف از اجرای این دوره ها: آماده سازی مدیران به منظور پاسخگویی سریع به تحولات محیطی و مهار بحران های مختلف و تقویت سرمایه اجتماعی می باشد.

2- برگزاری دوره آموزشی قانون انتشار اسناد خزانه و اوراق قرضه به مدت 8 ساعت با حضور جناب اقای بنانی رئیس مرکز مدیریت بدهی ها و دارایی های عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی برای کارشناسان و مدیران اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان و سایر دستگاه های اجرایی برگزار گردید.

3-  برگزاری دوره آموزشی آشنایی با بیماری های نوپدید و راه های پیشگیری با همکاری بسیج ادارات استان برای کارکنان عضو بسیج شاغل در دستگاه های اجرایی با حضور جناب اقای دکتر غلامرضا کرد افشاری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران.

4- برگزاری دوره آموزشی تکنیک ها و فنون بهبود سیستم ها و روش ها از گروه دوره های بهبود مدیریت ویژه مدیران سطح پایه، ویژه مدیران استان به مدت 12 ساعت با حضور جناب آقای دکتر سید ابولقاسم علوی.

5- برگزاری دوره آموزشی جعل اسناد و راه های مقابله با آن به مدت 6 ساعت برای کلیه کارکنان دستگاه های اجرایی استان، این دوره با توجه به مصوبات جلسه مورخ 22/3/1398کمیسیون پیشگیری و مقابله با جعل اسناد و مدارک رسمی استان و نامه معاون محترم سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری مبنی بر برگزاری دوره آموزشی با موضوع جعل اسناد برای کارشناسان فناوری اطلاعات ، حراست، حفاظت اطلاعات ، دبیرخانه و اداری مالی کلیه دستگاه های اجرایی استان برگزار گردید.

• لینک کوتاه : /ZJB