• 1395/11/06 - 00:00

برگزاری مشترک سمینار تخصصی مدیریت آمایش علم و فناوری؛ با همکاری سازمان برنامه بودجه استان قزوین

سمینار تخصصی مدیریت آمایش علم و فناوری؛ رویکردها، چالش ها و راهکارها با حضور دکتر ملک اخلاق رییس مرکز، دکتر ابوالفضل یاری رییس سازمان برنامه و بودجه استان قزوین، روسای مراکز آموزش و پژوهش استانها، معاونین سازمان برنامه و بودجه ، روسای گروه های پژوهشی روز سه شنبه 5/11/95 در سالن اجتماعات مرکز تهران برگزارشد.

به گزارش دفتر ریاست، روابط عمومی و هماهنگی امور استانها؛  این سمینار با همکاری مرکز آموزش مدیریت دولتی و سازمان برنامه و بودجه استان قزوین بصورت مشترک برگزار شد . در این سمینار دکتر ملک اخلاق رییس مرکز ، ضمن تشریح  مدیریت توسعه منطقه ای با تکیه بر تدوین سند آمایش سرزمین،  قابلیت ها و توانمندی های یک سرزمین را در گرو توسعه و همکاری های منطقه ای دانسته و افزودند؛ توسعه بدون آمایش امکان پذیر نبوده و نیازمند  معماری شبکه ای و منظومه ای است.

در ادامه دکتر علی اکبر اولیا معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور پیرامون جایگاه منابع انسانی در آمایش علم و فناوری مطالب خود را بیان و اظهار داشتند؛ شاخص های اقتصادی و منابع جاری در حد کفایت نیست.

سپس دکتر هادی نیل فروشان عضو هیات عملی پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی ضمن تشریح  تبیین نظام علم و فناوری در ساختارهای منطقه ای کشور افزودند؛ علم ودانش وابسته به جغرافیا است و توزیع آن در مناطق مختلف یکسان نبوده و خاصیت چسبندگی به جغرافیا دارد.

گفتنی است در پایان این سمینار استاد نیل فروشان و دکتر یاری به پرسش های شرکت کنندگان پاسخ دادند.

• لینک کوتاه : /ZXV