• 1397/10/05 - 00:00

برگزاری 5 دوره آموزشی توسط مرگز آموزش و پژوهش کهگیلویه و بویر احمد

1- دوره  آموزشی  کاربرد آمار در امور اداری   به مدت 30  ساعت  ویژه رشته شغلی کارشناس و کاردان امور اداری برای کارکنان و کارشناسان دستگا های اجرایی استان از تاریخ 1397/09/24 در مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی این استان برگزار شد.

هدف دوره : آموزش انواع نمودارها و مقیاس های آماری و کاربرد هر یک و استفاده از روشهای آماری در برنامه ریزی نیروی انسانی .

2- دوره  آموزشی فرآیند و فنون تصمیم گیری (اجرایی ) ویژه مدیران به مدت 6 ساعت برای مدیران دستگا های اجرایی استان در تاریخ های 24 و 1397/09/25 برگزار گردید  .

هدف دوره : ارتقاء دانش و مهارت فراگیران در زمینه فرآیندها ، فنون و تکنیک های تصمیم گیری .

مدرس : جناب آقای دکترسینایی نژاد ، مدیر مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی .

3- دوره  آموزشی  اصول گزارش نویسی در روابط عمومی ویژه رشته شغلی کارشناس و کاردان روابط عمومی  به مدت 12  ساعت برای  کارکنان و کارشناس روابط عمومی دستگاه های اجرایی ( بخش کهگیلویه ) در تاریخ های 27و 28/09/1397 در محل فرمانداری دهدشت با نظارت و مدیریت مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری برگزار گردید  .

هدف دوره : از فراگیران انتظار می رود پس از پایان دوره آموزشی بتوانند انوع گزارشهای اداری و ... را با توجه به قواعد آن تهیه و تدوین نمایند .

4- دوره  آموزشی نظارت بر بودجه ویژه رشته شغلی کارشناس و کاردان  برنامه و بودجه  به مدت 6  ساعت برای  کارکنان و کارشناسان برنامه و بودجه دستگاه های اجرایی در تاریخ 1397/09/25 برگزار گردید  .

5- دوره آموزشی  امنیت کاربرد فناوری اطلاعات ویژه مدیران و کارکنان ادارات شهرستان گچساران و باشت  از روز شنبه 1397/09/17 لغایت دوشنبه 1397/09/19در محل  سالن شماره 2 فرمانداری گچساران برگزار گردید  .

• لینک کوتاه : /ZEQ