تاریخ : 02 دی 1403 «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • 1402/07/07 - 02:19
  • - تعداد بازدید: 663
  • - تعداد بازدیدکننده: 648
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
دیدار مسئولان آکادمی اقتصاد ملی و مدیریت دولتی ریاست جمهوری روسیه با معاون رئیس‌جمهور ایران:

لطیفی: دیپلماسی اداری، تلاشی برای پیشبرد توافقنامه شانگهای و بریکس خواهد بود

 

معاون رئیس‌جمهور، با اشاره به توافق‌های مهم شانگهای و بریکس در دو سال گذشته، گفت: اگر بتوانیم بر مبنای نیازهای دانشی کشورهای این دو توافقنامه‌، دوره‌های آموزشی مشترکی را طراحی کنیم و دستگاه‌های اجرایی در کشورهای مختلف را هماهنگ کنیم، دیپلماسی اداری، کمک بزرگی برای پیشبرد اهداف‌ این دو توافقنامه خواهد بود.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان اداری و استخدامی کشور، دکتر میثم لطیفی؛ معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، 4 مهرماه در دیدار با مسئولان آکادمی اقتصاد ملی و مدیریت دولتی ریاست جمهوری روسیه، در خصوص اجرای دوره‌های آموزشی مشترک در حوزه مدیریت اداری و منابع انسانی، در تهران گفتگو کرد.
در این نشست که به درخواست طرف روسی برگزار شد، مهدی مشفق؛ مشاور رئیس سازمان و رئیس حوزه ریاست، محسن میری؛ رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی، مهدی ثنایی؛ رئیس مرکز نوآوری و منیژه بهارلو؛ معاون روابط‌عمومی و بین‌الملل، معاون رئیس‌جمهور ایران را همراهی کردند.
«پولینا نمیروفچنکو»؛ معاون آکادمی اقتصاد ملی و مدیریت دولتی ریاست جمهوری روسیه، «عمر الدیب»؛ دستیار معاون در امور خاورمیانه آکادمی و «ایگور دمکین»؛ رایزن فرهنگی سفارت روسیه در ایران نیز میهمانان روسی در این نشست بودند.

الزام برگزاری دوره‌های مشترک آموزشی، شناسایی موضوعات مشترک است
میثم لطیفی؛ معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در ابتدای این نشست با اشاره به تلاش خود در خصوص تعریف مفهومی تازه در حوزه دیپلماسی گفت: ما سعی کردیم، مفهوم تازه‌ای به عنوان «دیپلماسی اداری» را برساخت کنیم. چرا که احساس می‌شود در ذیل این مفهوم می‌توان زمینه تعامل دانشی و تجربی در حوزه مسائل اداری و مدیریت منابع انسانی را بین کشورها گسترش داد.
وی با اشاره به بخشی از مشکلاتی که در تعامل بین دولت‌ها مطرح است، گفت: بخش سیاسی دولت‌ها با یکدیگر ارتباط دارند، ولی بخش اداری دولت‌ها، ارتباط زیادی با هم ندارند و آن بخشی که در کشورها، سیاست‌ها را اجرایی و عملیاتی می‌کند، همان کارکنان دستگاه‌های دولتی و اجرایی هستند.
معاون رئیس‌جمهور افزود: گاهی این دو گروه در دو کشور زبان یکدیگر را متوجه نمی‌شوند، با دیپلماسی اداری می‌توان، دیپلماسی‌های دیگر را تقویت کرد. ما تلاش‌مان این است که با اجرای دوره‌های آموزشی مشترک و پروژه‌های مشترک اداری،‌ بتوانیم بخشی از مفاهمه در کشورها را تقویت کنیم.
لطیفی، با اشاره به مسئولیت و ماموریت سازمان اداری و استخدامی کشور برای ایجاد زمینه حضور کارکنان دولت در دوره‌های آموزشی در داخل و خارج از کشور، گفت: بر اساس این ماموریت، ما آمادگی داریم که دوره‌های آموزشی مشترکی برای کارکنان دولت با دیگر کشورها تعریف کنیم.
وی تجربیات دولت‌های جهان در حوزه اداره کشورها را ارزنده و قابل انتقال دانست و گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی نخستین گام در تعریف دیپلماسی اداری است. در این راستا باید ضمن افزایش آگاهی‌ بین کشورها نسبت به مسائل این حوزه، موضوعات مشترک و قابل استفاده شناسایی شوند و برای انتقال تجربه در دستور کار قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه کشورها در حوزه گمرک به واسطه صادرات و واردات همکاری دارند، گفت: طراحی دوره‌های آموزشی و تبادل علم دانشگاهی در این حوزه می‌تواند مدیران کشورها را برای برطرف کردن مشکلات به یک زبان مشترک و فهم متقابل از یکدیگر برساند.

پولینا نمیروفچنکو؛ همکاری‌های آموزشی برای تقویت روابط مهم است
پولینا نمیروفچنکو؛ معاون آکادمی اقتصاد ملی و مدیریت دولتی ریاست جمهوری روسیه نیز با اشاره به تاسیس این آکادمی در سال 1977، گفت: آکادمی اقتصاد ملی و مدیریت دولتی ریاست جمهوری روسیه (رانپا) یک موسسه آموزش‌عالی دولتی و البته غیرانتفاعی است که در کلانشهر مسکو واقع شده است.
وی افزود: دانشکده اقتصاد ملی و مدیریت دولتی ریاست جمهوری روسیه (رانپا) توسط وزارت علوم و آموزش‌عالی فدراسیون روسیه اعتبارسنجی و به رسمیت شناخته شده است. این دانشکده دوره‌ها و برنامه‌هایی را ارائه می‌دهد که منجر به دریافت مدارک تحصیلی عالی رسمی مانند مدرک کارشناسی، مدرک کارشناسی ارشد، مدرک دکترا در چندین حوزه تحصیلی می‌شود.
معاون آکادمی اقتصاد ملی و مدیریت دولتی ریاست جمهوری روسیه گفت: این موسسه بر اساس امتحانات ورودی، سوابق تحصیلی و نمرات تحصیلی کسب شده دانشجو می‌پذیرد و در حال حاضر پذیرای بیش از 270 هزار دانشجو از بیش از 60 کشور است.
وی افزود: این آکادمی یک‌هزار دوره تحصیلی در مقطع کارشناسی و 500 دوره نیز در مقطع کارشناسی‌ارشد ارائه می‌دهد. با احتساب سایر دوره‌ها، مانند دوره‌های آموزش کسب‌و‌کار، آموزش در حوزه خدمات کشوری، دوره‌های پیشرفته فنی‌ و‌ حرفه‌ای، این آکادمی بیش از 4هزار و 500 عنوان دوره برگزار می‌کند.
وی با اشاره به خوب بودن روابط بین‌المللی بین ایران و روسیه، همکاری‌های آموزشی را برای تقویت روابط بین دو کشور مهم دانست و گفت: ما می‌توانیم با برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک این روابط را تقویت کنیم. اخیرا هم دوره‌های مرتبط با مدیران شهرداری هم برگزار کردیم و فکر می‌کنم که این دور‌ه‌ها برای مدیران دولتی هم جذاب باشد.


  • لینک کوتاه : /ZH

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 41
کلمات کلیدی
مریم کوشا
خبرنگار

مریم کوشا

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین به روز رسانی :1403/08/21

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید