• 1399/11/05 - 00:00

مرکز آموزش مدیریت دولتی حامی همایش اخلاق و فرهنگ شهرنشینی

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش مدیریت دولتی: انجمن ایرانی اخلاق در علوم و فناوری، همایش اخلاق و فرهنگ شهرنشینی را با شعار «اخلاق برای شهروندان، فرهنگ برای زندگی» به صورت مجازی و با حمایت مرکز آموزش مدیریت دولتی در تاریخ 29 و 30 بهمن 1399 برگزار می کند و آخرین مهلت ثبت نام در این همایش تا ۱۰ بهمن ۱۳۹۰ خواهد بود. در این همایش مجازی، دکتر مصطفی معین به عنوان رئیس همایش و دکتر میرطاهر موسوی به عنوان دبیر علمی همایش حضور دارند که به شرکت کنندگان در این همایش گواهینامه معتبر مرکز آموزش مدیریت دولتی اعطا می شود. یکی ازاهداف اصلی همایش توجه به جنبه توسعه ای - کاربردی در فراهم آوری مقالات پژوهشگران ارجمند و شناخت ابعاد، مولفه ها و شاخص های اخلاق و فرهنگ شهرنشینی و همچنین آینده نگری دراین زمینه خواهدبود. برخی از محورهای همایش عبارتند از: « شهرنشینی و جنسیت؛ شهرنشینی و خانواده؛ شهرنشینی و اقتصاد شهری؛ شهرنشینی، فضای شهری و زیبایی-شناسی؛ شهرنشینی و مدیریت شهری؛ ارائه راهکارها و الگوی کارآمد اخلاق و فرهنگ شهرنشینی؛ شهرنشینی، فناوری و رسانه ها؛ اخلاق حرفه ای و ...» این همایش با حمایت دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه تهران، شهرداری تهران، شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، انجمن ترویج علم ایران، انجمن علمی مددکاری اجتماعی ایران، انجمن جمعیت شناسی ایران و مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار می گردد. برای ثبت نام در این همایش می توان به نشانی (http://congress.iranethics.ir/contacts?_action=signup) مراجعه نمود.

• لینک کوتاه : /ZXv