• 1399/12/03 - 00:00

مرکز آموزش مدیریت دولتی مؤسسه برتر در حوزه آموزش و توسعه

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش مدیریت دولتی: هشتمین کنفرانس ملی آموزش و توسعه سرمایه انسانی با موضوع «آموزش و توسعه منابع انسانی در عصر کرونا» توسط انجمن علمی آموزش و توسعه منابع انسانی؛ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مؤسسه یادگیری EduTech Network کشور سوئد، با همکاری مراکز دانشگاهی، صنعتی و اداری کشور از تاریخ ۲۸ بهمن ماه الی ۲ اسفندماه، به صورت آنلاین، برگزار  شد. روزهای سه شنبه و چهارشنبه، به تاریخ ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه سال جاری، اختصاص به سخنرانی اساتید دانشگاهی، مدیران و صاحبنظران این حوزه داشت که وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر منصور غلامی، روز سه شنبه ٢٨ بهمن ماه به عنوان سخنران  این کنفرانس را افتتاح نمودند.  ریاست محترم مرکز آموزش مدیریت دولتی، دکتر زهرا احمدی پور، از ساعت ۸:۳۰ الی ۹ صبح روز چهارشنبه، ۲۹ بهمن ماه به عنوان نخستین سخنران روز دوم، به ایراد بیانات خویش  پرداختند. سیاستگذاری آموزشی در مسیر تاب آوری اداری در شرایط کرونا عنوان سخنرانی خانم دکتر زهرا احمدی پور، در این همایش ملی بود که حکایت از نگرش استراتژیک و اقدامات زیرساختی مرکز آموزش مدیریت دولتی، در مسیر فراهم نمودن بستر مناسب برای آموزش های الکترونیکی، در سال های پیشاکرونایی ۹۷ و ۹۸ و تأثیر مثبت این تشخیص و اقدامات به هنگام، در دوران شیوع کرونا دارد. ایشان اشاره کردند ویروس کرونا با هجوم بی امان خود، تمام ساحت های حیات بشری را متأثر از خویش کرد و بسیاری از سازمان های اجرایی و نهادهای آموزشی، بدلیل فقدان زیرساخت های متناسب با این پاندمی، در انجام فعالیت ها و ارائه خدماتشان دچار مشکل شدند. در ادامه ایشان ضمن ارائه تجارب مرکز آموزش مدیریت دولتی، در خصوص چگونگی تمهید مکانیسم های آموزش های غیرحضوری نظام اداری و اثربخشی و بازدهی غیرقابل اغماض آن در سال ۱۳۹۹، بیان کردند تجربه مرکز آموزش مدیریت دولتی می تواند برای تمامی سازمان ها قابل توجه باشد، چرا که بی شک، مرکز آموزش مدیریت دولتی، از اعلی مصادیق سیاستگذاری درست و تحقق تاب آوری سازمانی، در دوران بحرانی شیوع ویروس کرونا در کشور است. در پایان این کنفرانس به دلیل مجموعه اقدامات و دستاوردهای مرکز آموزش مدیریت دولتی؛ مرکز آموزش مدیریت دولتی به عنوان یکی از مؤسسات برتر در حوزه آموزش و توسعه نیروی انسانی شناخته ‌شد.

• لینک کوتاه : /ZPu