• 1398/06/23 - 00:00

نشست تخصصی «تحلیل مدیریت دانش درسازمانهای دولتی در ایران»

بدون شک موضوع دانش امروز ازمهمترین موضوعات سازمانها محسوب میشود و از این رو سازمانهای موفق به شکل مستمری میزان تولید، نشر، تبادل و بکارگیری دانش در بین کارکنان خود را به وسیله روش های مختلف، اندازه گیری و مورد ارزیابی قرار می دهند تا از این طریق بتوانند راهکارهای نیل به اهداف سازمانی را کسب کنند.

بر این اساس مرکز آموزش مدیریت دولتی نشست تخصصی تحت عنوان «تحلیل مدیریت دانش درسازمانهای دولتی در ایران» ویژه مدیران و کارکنان دستگاه های اجرایی  را روز چهارشنبه مورخ1398/6/27 از ساعت 9 الی 12 در این مرکز برگزار می نماید.

شایسته است به منظور اعلام حضور خود در نشست و یا دریافت هرگونه اطلاعات مورد نیاز دراین زمینه، با شماره تلفن های 42501521 و 42501552 تماس حاصل فرمایند.

لازم به ذکراست برای آن دسته از علاقمندانی که امکان حضور در این نشست را ندارند امکان بهره برداری از طریق وبینار مهیا می باشد.

آدرس محل برگزاری نشست: خیابان کریمخان زند، خیابان استاد نجات الهی شمالی، انتهای کوچه زبرجد، پلاک 2)سالن ولایت(

• لینک کوتاه : /ZbD