تاریخ : 29 مرداد 1403 «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • 1396/07/18 - 00:00

همایش کاربردهای بانک اطلاعات مدیران حرفه ای کشور با رویکرد شایسته سالاری

همایش کاربردهای بانک اطلاعات مدیران حرفه ای کشور با رویکرد شایسته سالاری با حضور پرفسور میرسپاسی چهره ماندگار مدیریت منابع انسانی ، دکتر صفدری معاون نوسازی اداری سازمان اداری و استخدامی کشور، دکتر ملک اخلاق رییس مرکزآموزش مدیریت دولتی و جمعی از مدیران  بخش های منابع انسانی و امور اداری وزارتخانه ها و دستگاههای اجرایی و مرتبط سراسر کشور روز دوشنبه 17/7/96 در سالن اجتماعات مرکز برگزار شد.

به گزارش دفتر ریاست، روابط عمومی و هماهنگی امور استانها؛ هدف از برگزاری این همایش ارائه چشم انداز، ماموریت ها و فعالیت های انجام شده بانک اطلاعات مدیران حرفه ای کشور، تبیین وظایف دستگاههای اجرایی، چگونگی بهره برداری دستگاه ها و مقامات مجاز از اطلاعات مدیران حرفه ای، معرفی سامانه اطلاعاتی مدیران و چگونگی ارسال و دریافت اطلاعات به منظور تکمیل و غنی سازی محتوای بانک اطلاعات مدیران، موضوع ماده 55 مدیریت خدمات کشوری طراحی و اجراء شد.

دکترصفدری معاون نوسازی اداری سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه مرکز آموزش مدیریت دولتی اولین سازمانی بوده که وظیفه تشکیل بانک اطلاعات مدیران کشور را برعهده داشته و جمع آوری اطلاعات مدیران در آن زمان، کار مهم و پیشرفته ای بوده ، اما اکنون با گذشت دودهه نیازمند استقرار سامانه نوین ، عملیاتی و قابل تحلیل در کشورمی باشیم.

دکتر صفدری؛ برخی از تنگناها و مشکلات کشور را در عدم اطلاعات دقیق، آنلاین و برخط سازمانها دانسته و افزود؛ در بحث شایستگی، انتخاب و انتصاب مدیران، فرآیندهای اجرایی آن در قانون خدمات کشوری پیش بینی شده است. وی یادآورشد؛ مرکز آموزش مدیریت دولتی به عنوان اولین مرکز سنجش ارزیابی توسعه مدیران شایسته را بصورت پایلوت انجام داده و انشاالله از سال 1397 انتصاب های جدید مدیران الزاما براساس گذراندن دوره های شایستگی و دریافت گواهینامه های طی شده امکان پذیر خواهد بود.

در ادامه همایش پرفسور میرسپاسی چهره ماندگار حوزه مدیریت منابع انسانی، سیستم اطلاعات منابع انسانی دستگاه های دولتی کشور را بسیار کلیدی و نقش آن را در توسعه کشور پر اهمیت دانسته و افزود؛ انتخاب وانتصاب مدیران شایسته در صورتی که از مسیر بانک های اطلاعاتی مدیران حرفه ای کشور صورت پذیرد، در آینده نزدیک شاهد تصمیم گیری های کاربردی، وسیع و استراتژیک با نگاه جهانی خواهیم بود.

پرفسور میرسپاسی، پیش شرط استفاده موثر از اطلاعات مدیران کشور را داشتن مدیر سالم و توانا دانسته وافزود؛ بایستی طرح جامع مدیریت عملکرد در ابعاد فرد، گروه و سازمان بجای ارزیابی عملکرد استقرار یابد.

در قسمت دوم همایش دکتر ملک اخلاق رییس مرکز آموزش مدیریت دولتی، ضمن مقایسه تطبیقی شیوه های برنامه ریزی جانشین پروری و ذکر نمونه هایی از سایر نقاط جهان بر لزوم اهمیت بانک های اطلاعات به عنوان مخزن استعداد و جذب مدیران آینده در کشورتاکید داشته و با نگاه استراتژیک، آنرا پیش شرط شتاب توسعه دانستند.

دکتر ملک اخلاق با بیان اینکه استفاده و بکارگیری از بانک اطلاعات مدیران کشور زمینه ظهور و معرفی چهره های جدید، جوان و مستعد در کشور را فراهم خواهد نمود افزود؛ در صورت انتخاب و انتصاب مدیران شایسته از این مسیر در آینده نزدیک شاهد شتاب توسعه اقتصادی خواهیم بود. وی این اقدام را در راستای تحقق عملیاتی سند چشم انداز ، برنامه ششم توسعه و سیاست های دولت دوازدهم دانست.

دکتر ملک اخلاق، پیشنهادهای خود را در قالب؛ توسعه برنامه دستیاری «معرفی مدیران جوان در کنار چهره های بزرگ»، توسعه دانش سازمانی« مدیریت استعدادهای جهانی»  و مدیریت تجربه جهانی معرفی و تشریح نمود.

دربخش فنی مهندس ابیانه؛ ضمن بیان اهدف، برنامه های عملیاتی، مشکلات و موانع موجود، انتظارات دستگاههای اجرایی و همچنین راهکارهای پیشنهادی بانک اطلاعات مدیران کشور را تشریح و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

• لینک کوتاه : /Z7V