• 1400/07/21 - 00:00

استقبال دستگاه‌های اجرایی از دوره‌های آموزشی تربیت مدرس در 6 ماه نخست سال جاری

با توجه به ادامه محدودیت‌های ناشی از شیوع کرونا در ابتدای سال‌جاری، مرکز آموزش مدیریت دولتی نسبت به بسترسازی، تأمین زیرساخت و طراحی و تدوین تمامی اجزای فرایند احراز صلاحیت متقاضیان تدریس در دوره‌های آموزشی کارمندان دولت و برگزاری دوره‌های آموزشی به‌صورت الکترونیکی، در چارچوب «دستورالعمل نحوه احراز صلاحیت تدریس و اجرای برنامه تربیت مدرسان دوره‌های آموزشی کارکنان دولت» موضوع بخشنامه شماره 464185 مورخ 1397/08/29، از طریق سامانه آموزش‌های الکترونیکی خود به‌نشانی https://lms.smtc.ac.ir اقدام کرد. خوشبختانه این اقدام با استقبال قابل توجه دستگاه‌های اجرایی مواجه شد؛ به‌نحوی که در 6 ماه نخست سال، علاوه بر بیش از 100 نفر متقاضی فردی، مدرسان پرشماری از «سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی»، «شرکت ملی پست ج.ا.ا.»، «سازمان ثبت اسناد و املاک کشور»، «شهرداری تهران»، «سازمان غذا و دارو»، «سازمان بنادر و دریانوردی»، «سازمان بیمه سلامت ایران» و «سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور» در دوره‌های مذکور شرکت داشته‌اند. همچنین هماهنگی‌های اولیه جهت برگزاری دوره‌ها برای مدرسان «گمرک ج.ا.ا.» و «وزارت نیرو» صورت گرفته و به‌زودی اجرایی خواهد شد. به‌علاوه قبل از سال جاری نیز، مدرسانی از «سازمان دامپزشکی کشور»، «سازمان ملی بهره‌وری ایران»، «شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران»، «سازمان ثبت احوال کشور»، «وزارت ورزش و جوانان» و «سازمان قضایی نیروهای مسلح ج.ا.ا.»، در دوره‌ها حضور یافتند.  ضمن تشکر از اهتمام جدی مدیران محترم حوزه آموزش و توسعه منابع انسانی دستگاه‌های یادشده، مرکز آمادگی خود را برای همکاری صمیمانه با سایر دستگاه‌های اجرایی در این زمینه و سایر حوزه‌های مرتبط، اعلام می‌دارد.

• لینک کوتاه : /ZZp