• 1400/05/12 - 00:00

انعقاد تفاهم نامه همکاری فیمابین مرکز آموزش مدیریت دولتی و مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران

جهان امروز، جهان تغییرات بسیار گسترده در امر تکنولوژی و ارتباطات است. در عصر اطلاعات و ارتباطات الکترونیکی، هر سازمانی با تغییرات سریعی روبه رو است. یکی از حوزه هایی که به شدت تحت تاثیر این تغییرات قرار گرفته است حوزه آموزش و یادگیری است. فناوری های نوین آموزشی؛ ابزار مناسبی هستند که می توانند جهت بهبود فعالیتهای یاددهی و یادگیری در حوزه کارکنان نظام اداری؛ نقش بسیار مهمی را ایفا نمایند. مرکز آموزش مدیریت دولتی با توجه به نقش مهمی که در توانمندسازی مدیران و کارکنان دولت  در نظام اداری؛ از طریق اجرای برنامه‌های آموزشی توسعه‌ای در راستای ارتقای دانش، مهارت‌ها و شایستگی‌ها و تعالی اخلاق حرفه‌ای و سرمایه‌های انسانی در دستگاه‌های اجرایی کشور دارد.  در این راستا طی مذاکرات و پیگیری های مکرر دفتر آموزش مهارت های اداری؛ تفاهمنامه همکاری با مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران منعقد شد. این تفاهم نامه با هدف همکاری و تعامل علمی، آموزشی، پژوهشی، مشاوره تخصصی و انتشاراتی طرفین با در نظر گرفتن اولویت ها و توانایی طرفین از داده ها، اطلاعات و نیروی انسانی متخصص و بهره مندی از ظرفیت های آموزشی و پژوهشی  ظرفیت های آموزشی و پژوهشی به اقدام رسید. محورهای همکاری در این تفاهمنامه شامل: تولید محتوای آموزشی مشترک، طراحی و اجرای راهکارهای مناسب در راستای جذب آن ها، همکاری در برگزاری مشترک همایش ها، کارگاه های دانش افزایی و حمایت از طرح های تحقیقاتی و آموزشی مشترک، همکاری در زمینه تالیف و ترجمه جزوات، متون و کتب علمی مرتبط با فعالیت های آموزشی طرفین، همکاری پیرامون اولویت های تحقیقاتی طرفین جهت هدایت و تبیین طرح های تحقیقاتی مشترک، همکاری مشترک جهت اخذ و اجرای پروژه های پژوهشی و آموزشی و انجام مطالعات راهبردی و میان رشته ای؛ ارائه خدمات مشاوره ای مورد نیاز طرفین مرتبط با اهداف تفاهمنامه می باشد.  امید است با این اقدام ارزنده؛ نتایج این همکاری در حوزه های مختلف آموزش و پژوهش در کلیه دستگاه‌های اجرایی کشور مشهود گردد.

• لینک کوتاه : /Zbr