• 1397/09/11 - 00:00

برگزاری دوره حقوق شهروندی ویژه مدرسان تدریس «حقوق شهروندی در استان خوزستان»

اولین دوره حقوق شهروندی ویژه مدرسان تدریس در روز دوشنبه مورخ 05/09/97 به صورت پایلوت در استان خوزستان برگزار گردید. مدرس این دوره جناب آقای دکتر خرازی از اساتید برجسته در حوزه اداری و همچنین صاحب نظر در مرکز آموزس مدیریت دولتی ، سازمان امور اداری و استخدامی بودند.

در ابتدای برگزاری دوره جناب آقای قاسم صنگوری سواری مدیر مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری استان خوزستان ضمن خوش آمدگویی به فراگیران، توضیحاتی راجع به نقش و کاربرد حقوق شهروندی در ارتقاء سطح نگرش و عملکرد  منابع انسانی در دستگاه اجرایی ارائه نموند.

گفتنی است این دوره در زمره ی دوره ­های عمومی بوده و کلیه کارمندان ملزم به طی نمودن آن می­باشند، لازم به ذکر است براساس بخشنامه­های صادره از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور هر دستگاه که متقاضی برگزاری دوره فوق­الذکر می باشد، می­بایست مدرسان مرتبط را از طریق مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری استان خوزستان که قبلاً تأیید صلاحیت را کسب نموده­اند انتخاب نمایند.

• لینک کوتاه : /ZgR