• 1397/10/03 - 00:00

برگزاری 4 همایش به مناسبت هفته پژوهش در استان چهارمحال و بختیاری

مدیریت آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان چهارمحال و بختیاری به مناسبت هفته پژوهش و فناوری 4 همایش را برای کارکنان و مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار کرد . اولین همایش که برای کلیه کارکنان دستگاه های اجرایی اجرا شد «ارتقاء سلامت اداری»  بود که با همکاری اداره کل بازرسی استان و با حضور مدیر کل و کارکنان محترم این اداره  برگزار گردید . یکی از اساتید این همایش جناب آقای دکتر احمدی گرجی مدیر کل محترم دفتر نظارت همگانی سازمان بازرسی کل کشور بودند. در دومین روز همایش «خلاقیت و نوآوری» با حضور مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار گردید . همایش « برنامه ریزی توسعه فردی» عنوان سومین همایش بود که برای عموم کارکنان دستگاه های اجرایی استان برگزار گردید. مطالب ارائه شده در این همایش ها بسیار از سوی شرکت کنندگان مورد استقبال قرار گرفت. چهارمین همایش، با عنوان «اقتصاد مقاومتی» با حضور جناب آقای دکتر میرزایی استاد برجسته اقتصاد که دارای سوابق اجرایی بسیاری نیز از جمله معاونت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، معاونت امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان و ..... را می باشد با حضور مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار گردید. در این همایش معاون محترم هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری و رئیس و معاونین محترم سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز حضور داشتند. در پایان این همایش های مطالب ارائه شده توسط مدرسین برای استفاده عموم بر روی پرتال سازمان بارگذاری گردید.

• لینک کوتاه : /ZSQ