• 1398/11/23 - 00:00

داستان حکومت به منزله میراث شهدا

هشتمین کافه کتاب مرکز با حضور پرشور جمعی از همکاران، کارکنان و مدیران مرکز آموزش مدیریت دولتی در دهه فجر انقلاب اسلامی، مصادف با اربعین شهادت سید الشهدای محور مقاومت، سردار دلها، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با معرفی کتاب «داستان حکومت به منزله میراث شهدا» برگزار گردید.

این برنامه در روز یکشنبه برابر 98/11/20 در حالی شکل گرفت که با حضور دکتر علی‌اصغر پورعزت (استاد تمام دانشکدۀ مدیریت دانشگاه تهران) نویسنده این اثر به اجرا درآمد. ایشان در این نشست صمیمانه، نخست به انگیزه‌های نگارش این اثر اشاره نمودند و با ایجاد فضاسازی برای حاضران در این برنامه کوشیدند که آخرین صحنه‌های پایداری و شجاعت و ایثار 175 غواص شهید را مجسم سازند که حال و هوای برنامه به روزهای جبهه و جنگ نزدیک گردید. رئیس انجمن مدیریت دولتی ایران، در ادامه برنامه ساختار و عناصر روایتی کتاب، این گونه برشمرد که با درنظر گرفتن 114 وصیت‌نامه شهید به همراه 114 آیه از قرآن کریم، 114 روایت داستان گونه با پیام و مضمون مدیریتی ارائه شده است. سپس بر نقش شهید سلیمانی و برخی شهدای والامقام اشاره نمودند که اینها قهرمانان و الگوهای خوبی برای نسل امروز و حتی کارکنان و مدیران نظام اداری ما هستند. در پایان بر این پرسش کلیدی تأکید و برخی ابعاد آن را بسط معنایی نمودند که «اگر شهدا زنده بودند؛ چه تمدنی را می‌ساختند؟»

فرجام برنامه با پاسخگویی به پرسش‌های شرکت‌کنندگان همراه بود و پرونده هشتمین کافه کتاب با تقدیر و تشکر از دست‌اندرکاران بسته شد.

• لینک کوتاه : /ZBA