• 1397/11/13 - 00:00

دوره های برگزار شده دی ماه 1397 در دفتر آموزش و پژوهش کهگیلویه و بویر احمد

1- دوره  آموزشی  مدیریت استراتژیک  به مدت 8 ساعت ویژه مدیران و کارکنان ادارات شهرستان  دهدشت روزهای یک شنبه و دوشنبه مورخ 2 و 3 /1397/10  در محل  سالن فرمانداری دهدشت  برگزار گردید  .

2-دوره  آموزشی  راهبردهای آموزش و توان افزایی  به مدت 6 ساعت ویژه مدیران استان روزهای شنبه و یک شنبه مورخ 1 و 2 /1397/10 با هدف توانمند سازی و عوامل مؤثر بر آن و استراتژی مربئط به توانمند سازی کارکنان برگزار گردید  .

3- دوره  آموزشی  حسابداری تعهدی به مدت 8  ساعت ویژه کارشناسان مالی و بودجه دستگاه های اجرایی استان در روزهای دوشنبه و سه شنبه  مورخ 3و 1397/10/4 با هدف ارتقای مهارت های حرفه ای مدیران، کارشناسان و حسابداران نهادهای دولتی انجام حرفه ای عملیات حسابداری تعهدی  برگزار گردید  .

4- دوره  آموزشی  آشنایی با روشها و فنون کار با مدیران مافوق  به مدت 6  ساعت ویژه مدیران دستگاه های اجرایی استان  در روزچهارشنبه  مورخ 5 /1397/10 با هدف ارتقای سطح دانش فراگیران در زمینه فنون و شیوه های کار با مدیران مافوق برگزار گردید .

5- دوره  آموزشی  مدیریت مؤثر وقت  به مدت 4  ساعت ویژه مدیران دستگاه های اجرایی استان  در روزیک شنبه  مورخ 09 /1397/10 با هدف ارتقاء دانش و مهارت فراگیران در زمینه فنون و شیوه های استفاده بهینه از وقت و زمان برگزار گردید.

6- دوره  آموزشی  آشنایی با قوانین دیوان محاسبات و محاسبات عمومی کشور   به مدت 6   ساعت ویژه مدیران دستگاه های اجرایی استان  در روز شنبه  مورخ 15 /10/1397  با هدف آشنایی فراگیران با وظایف دیوان محاسبات کشور و کسب اطلاعات لازم در خصوص مفاهیم درآمد عمومی ، وجوه عمومی ، درآمد اختصاصی و ... برگزار گردید .

• لینک کوتاه : /ZSP