• 1400/12/09 - 00:00

پیام رییس مرکز آموزش مدیریت دولتی به مناسبت فرارسیدن عید مبعث

بیست و هفتم ماه رجب، روز مبعث حضرت رسول الله(ص) است. در آن لحظه ی مقدس، دینی در نهایت تکامل، نازل شد و پیامبری در کمال رحمت، مبعوث گشت. این اتفاق عظیم، جز برای آن نبود که جان و جهان آدمیان، مملو از درخشش های اخلاقی و معنوی شود و به همین سبب آن حضرت فرمود: «انّما بعثت لاتمّم مکارم الاخلاق». همه مسلمین بویژه جامعه ی شیعی کشورمان، وارث این میراث جمیل هستند و باید به سبب این بهره مندی، همواره شاکر خداوند باشیم. طلوع اسلام و بعثت پیامبر خاتم(ص)، در حقیقت، ظهور جامع ترین دستورالعمل زندگی در تمام ابعادش، در عالم انسانی است. قرآن و آیین احمدی، در حکمت، حکومت، شریعت و اخلاق، تمام آنچه که بایسته و شایسته است را با انسان ها در میان نهاده است و انقلاب اسلامی ایران، با هدف پیاده کردن تمام آن ارزش ها، نظام مستبدانه پهلوی را برانداخت و مستقر گشت. جهد و تلاش ملت شهیدپرور ایران برای احیای تمامی آن فضیلت ها، مصداق تام و تمام شکرگزاری بعثت حضرت محمد(ص) و درخشش اسلام در هستی است و از خداوند مسئلت دارم که در این امر خطیر، ما را در میان اهل توفیق قرار دهد و روز محشر، در پیشگاه خداوند و پیامبر رحمت سربلند باشیم. اینجانب این عید بزرگ را به محضر مقدس حضرت قائم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) و همه هموطنان، مدیران و کارمندان نظام اداری کشور، به ویژه همکارانم در مرکز آموزش مدیریت دولتی تبریک عرض می نمایم و سلامت و سعادت و موفقیت را برای همگان آرزومندم.

شهلا سهرابی                                             رییس مرکز آموزش مدیریت دولتی

• لینک کوتاه : /Zmm