• 1398/02/30 - 00:00

73 عنوان پژوهشی در البرز مورد بررسی قرار گرفت

به گزارش ایرنا، یحیی رمضانی روز یکشنبه در کارگروه آموزش ،پژوهش و فناوری استان البرز افزود: این طرح ها پس از غربالگری با توجه به اولویت هایی استان البرز و نیازهای آن اجرایی می شود.

وی ادامه داد: درتلاش هستیم تا طرح های خوبی را در بخش های مختلف کشاورزی، محیط زیست،صنعت و مسائل اقتصادی احصاء کنیم. رمضانی گفت: البرز قطب علم و فناوری کشور محسوب می شود و با 150هزار دانشجو و 16 مرکز تحقیقاتی ظرفیتی قابل توجه در حوزه پژوهش به شمارمی رود. مدیرمرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان برنامه و بودجه البرز خاطرنشان کرد: در سال گذشته 240 هزار نفر در ساعت در بخش توانمندسازی آموزشی از دوره های مختلف آموزشی بهره مند شدند. وی اظهار داشت: اکنون سند توسعه فناوری به تصویب رسیده و مجری آن نیز مشخص شده است بنابراین طرح های پژوهشی باید در راستای اشتغالزایی ، سیاست های اقتصاد مقاومتی ، دانش بنیان باشد و خروجی آنها به توسعه استان البرز بینجامد. رمضانی یادآورشد: طرح توسعه سرزمینی با کنسرسیوم پردیس کشاورزی و دانشگاه خوارزمی به کارفرمایی محیط زیست انجام گرفته و در کنار سند آمایش سرزمین استان البرز به توسعه این استان کمک خواهد کرد.

• لینک کوتاه : /ZDj