مرکز آموزش مدیریت دولتی و دانشگاه بجنورد با همکاری دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران برگزار کرد
چهارمین پیشنشست همایش ملی کاربرد موردکاوی در آموزش مدیران دولتی
در تاریخ شانزده اسفند سال جاری، پیش نشست صاحبنظران اولین همایش ملی کاربرد موردکاوی با حضور اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در "دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران" برگزار گردید. دکترعلی اصغر پورعزت، عضو هیات علمی دانشگاه تهران و رئیس دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران به عنوان سخنران این نشست، اساس و پایه صحبتهای خود را بر موضوع " مدیریت دانش از طریق موردکاوی؛ تاملی بر ارزش شکستها و پیروزیها" قرار دادند و ابتدای صحبتهای خود را با این عنوان که چرا تجربهها مفید هستند؟ آغاز نمود.
استاد دانشگاه تهران با بیان این مطلب که دانش را میتوان به عنوان تجربه متراکم در نظر گرفت به این مهم که میتوان به داستان بهعنوان ابزاری برای روایتگری دانش توجه نمود، پرداخت و در ادامه به مبحث نظریه، استعاره و گزارش از رویکرد موردکاوی اشاره نمود و ضمن اشاره به مقوله موردکاوی به عنوان روایت داستان، به تشریح مباحث مهم و کاربردی در حوزه اهمیت تجربه و لزوم پرداخت بدان در دو حوزه آموزشی و حوزه مهارتی و مدیریتی پرداختند. بررسی موضوع داستانهای سودمند در برابر داستانهای بی ارزش و زیانآور، از دیگر موارد مورد توجه در دیدگاه دکتر پورعزت در نشست بود.
از دیدگاه وی، ارزش پیروزیها و مفهوم آن به این مهم اشاره دارد که در فضای آشوبناک، پیروزی تکرار نمیشود و وقتی جامعه درگیر تضاد و تعارضهای بیرونی است، پیروزیها توسط معارضان و مخالفان، مستندسازی میشود. بنابراین اگر مخالفان و معارضان هوشمند باشند، هر پیروزی فقط یک بار ارزشآفرینی میکند.
وی صحبتهای خود را مبتنی بر نقل قولی از هگل ادامه داد و گفت: "تاریخ به ما چنین آموخته است که ما از تاریخ نمیآموزیم" و با تکیه بر این جمله شکستها باید مستندسازی شوند.
در ادامه نیز آقایان دکتر شیخ زاده رییس دانشگاه بجنورد و نایب رییس همایش، دکتر نیکخواه عضو هیات علمی و دبیر علمی همایش و دکتر رضایی دبیر اجرایی همایش به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند
در پایان این نشست، دکتر پورعزت ضمن تبیین ابعاد موردکاوی های سودمند، به برخی سؤالهای حضار پاسخ دادند.
- لینک کوتاه : /Z9k