مرکز آموزش مدیریت دولتی با همکاری دانشگاه بجنورد برگزار خواهد کرد:
اولین همایش ملی کاربرد مورد کاوی در آموزش مدیران دولتی
با عنایت به تأکید رهبر معظم انقلاب بر وجود مدیران قوی (مدیر انقلابی، مدیر جهادی و مدیر کارآمد) در کشور که آنها را لازمه پیشرفت همهجانبة کشور دانستند و نظر به اینکه مدیران کشور ما در شرایط متحول امروزی در فراگرد تصمیمهای راهبردی سرنوشتساز قرار دارند، لذا آشنایی قبلی آنها از جوانب و زوایای تجربههای مشابه در کشور، بستر فکری لازم برای بهینهکردن غنای تصمیمهای تأثیرگذار در سازمان خود به وجود آورده و از بروز خسارتهای سنگین و یا لطمههای احتمالی جلوگیری میکند. باتوجهبه اینکه تعداد محتوای مهارتی - کاربردی در دانشگاهها دراینخصوص انگشتشمار است، لذا مرکز آموزش مدیریت دولتی با همکاری دانشگاه بجنورد اقدام به برگزاری "همایش ملی کاربرد مورد کاوی در آموزش مدیران دولتی" در جهت تولید محتواهای غنی و کاربردی - مهارتی با استفاده از روش موردکاوی نموده است. در ادامه به معرفی اعضای شورای سیاستگذاری، کمیته علمی، اهداف و محورهای همایش میپردازیم.
اعضای شورای سیاستگذاری
دکتر میثم لطیفی، دکتر علی رضائیان، دکتر مهدی الوانی، دکتر حسن دانایی فرد، دکتر محمد شیخ زاده، دکتر محسن میری، دکتر حامدنظرپور و حجت احمدی.
اعضای کمیته علمی
دکتر علیاصغر پورعزت، دکتر غلامرضا گودرزی، دکتر بهروز دری، دکتر محمد شیخ زاده، دکتر غلامرضا خاکی، دکتر ابوالفضل کزازی، دکتر محمدرضا نیستانی، دکتر علیرضا چیت سازیان، دکتر محمود رامشینی، دکتر محمدمهدی ذوالفقارزاده، دکتر جبار باباشاهی، دکتر محمود دهقان نیری، دکتر حامد نظرپور، دکتر مسلم باقری، دکتر مهدی عبدالحمید، دکتر مصطفی کاظمی، دکتر محمد مهرآئین، خانمها: دکتر طیبه رحیمی و دکتر زهرا نیکخواه فرخانی.
اهداف همایش
- فراهم نمودن فرصتی برای دانشگاهیان و مدیران و کارشناسان جهت ارائه مسائل، چالشها، موضوعات و مفاهیم و خطمشیهای مدیریتی بهصورت موردکاوی و شناسایی افراد صاحبنظر در این حوزه.
- تبیین جایگاه و اهمیت موردکاوی بهعنوان یکی از روشهای قابل اتکاء در توسعه مدیریت دانش و طبقهبندی یافتههای تجربی و عملیاتی در نظام اداری کشور و بومیسازی ادبیات موجود
- فراهم نمودن محفلی برای دانشگاهیان و کارگزاران جهت ثبت و به اشتراک گذاشتن تجارب خود را در حوزه اقدامات مدیریتی در صنایع و سازمانهای مختلف بهصورت موردکاوی.
- فراهم نمودن بستری برای ثبت تجربیات مدیریتی کشور در قالب یک شبکه ملی و بانک جامع موردکاویهای بومی
- فراهم نمودن فرصتی برای آشنایی و درگیر نمودن دانشجویان و فراگیران با چالشهای مدیریتی و مسائل واقعی سازمانهای کشور
- ترویج فرهنگ پژوهش و یادگیری خلاقانه و تجربی باهدف تربیت دانشجویان نوآور و خلاق
- ترویج شیوه آموزش مبتنی بر موردکاوی در دورههای آموزشی مدیریتی
- تهیه محتوای مناسب و موردکاویهای بومی موردنیاز برای طرح در کتابهای درسی مدیریت
- کاربردیکردن و بومیسازی متون درسی و آموزشی مدیریت
محورهای همایش
الف - واکاوی مفهوم موردکاوی
- چیستی (ویژگیها و استانداردها)
- کارکردها (اهداف و تأثیرات)
- نحلهها (تبارشناسی و رویکردها)
ب - مطالعات موردکاوی در خصوص تجارب مدیریتی
- افزایش بهرهوری
- مردمیسازی
- تربیت مدیر
- چابکسازی
- تعاملات بین سازمانی
- انگیزش
ج - روایت تجربه مدیران در حوزههای نظام اداری
- آموزش و توانمندسازی
- بهره وری
- جبران خدمات
- اصلاح ساختار
- جذب و انتصاب
- جانشین پروری
- توسعه زیرساخت فناوری و هوشمندسازی
- بهرهگیری حداکثری از ظرفیتهای مردمی
- کاهش هزینهها
- ارتباطات بینفردی و بین سازمانی
- تبیین عملکرد و گزارش های
شایانذکر است که علاقهمندان میتوانند مقالات خود را از تاریخ ۲۵ دیماه به دبیرخانه همایش به آدرس https://conf.smtc.ac.ir ارسال نمایند.
- لینک کوتاه : /Zp4