برگزاری نشست هم اندیشی مرکز آموزش مدیریت دولتی با مدیریت های آموزش، پژوهش و توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانها
مرکز آموزش مدیریت دولتی با هدف تعامل، همفکری و توسعه فعالیتهای آموزشی و پژوهشی با مدیریت آموزش و پژوهشهای توسعه و آیندهنگری سازمان مدیریت و برنامهریزی استانها، یکی دیگر از سلسله نشستهای هم اندیشی خود را با حضور 28نفر از مدیران استانی روز سهشنبه مورخ 1402/12/15 از ساعت 10-12 به صورت برخط برگزار نمود.
در این نشست ابتدا دکتر حامد نظرپور معاون آموزشی مرکز آموزش مدیریت دولتی ضمن یادآوری رویکردهای جدید مرکز که درجلسه قبلی نشست مذبور مطرح شده بود گفت: مرکز با تغییر رویکرد آموزشی خود به دنبال توسعه ضریب نفوذ دورههای آموزشی مدیران و کارکنان در کشور بوده و در نظر دارد تا شرایطی را فراهم نماید که محتوای مناسب و آموزشهای موثری را ارائه نماید. وی گفت: خوشبختانه با تلاشهای صورتگرفته و تغییر رویکرد مرکز بر اساس راهبردهای اصلی، توانستهایم در دوره جدید بخش زیادی از این راهبردها را به ثمر برسانیم.
معاون آموزشی مرکز سخنان خود را در دو محور اصلی؛ تولید محتوا در مراکز آموزش و پژوهش استانها و همچنین دورههای ویژه مدیران مطرح نمود و گفت: بازنگری اساسی در محتواهای آموزشی مرکز (دورههای آنلاین و آفلاین)، از جمله:
شیوههای اجرا، انتخاب اساتید، تولید محتوا با استفاده از تکنولوژیهای نوین و ... صورت گرفته، برخی از دوره ها اصلاح و برخی نیز به طور کامل محتوای جدید جایگزین شده است.
دکتر نظرپور در خصوص دوره های آموزش مدیران نیز گفت: از نشست قبلی تا امروز چندین میز تخصصی در حوزه های مختلف تشکیل و دوره های مورد نیاز مدیران با شیوه های اجرا و محتوای جدید طراحی شد که طی هفته آینده ابلاغ خواهد شد. این دوره ها در قالب مدرسه فصلی در مدرسه مدیران ایران برگزار خواهد شد.
در ادامه جلسه از طرح هم افزا نیز رونمایی شد. این طرح به منظور به اشتراکگذاری تدریجی برخی منابع آموزشی و محتواهای آموزشی تهیه شده و قرار است با هدف افزایش ضریب نفوذ محتواهای آموزشی تولید شده در مرکز با مراکز آموزشی استانها تسهیم شود.
در بخش بعدی نشست دکتر میثم رضایی معاون پژوهشی مرکز با اشاره به فعالیت حوزههای مختلف این معاونت از راه اندازی سامانه کانون های ارزیابی خبر داد و گفت: به زودی سامانه کانون های ارزیابی بر بستر سامانه جامع آموزش مرکز فعال خواهد شد و مراکز استانی با داشتن دسترسی های اختصاصی قادر به رصد فرایندها و نتایج کانون ها از طریق این سامانه خواهند بود.
دکتر رضایی همچنین اخذ یا تمدید مجوز کانون های فعال در مراکز استانی را منوط به استعلام از سازمان اداری و استخدامی کشور دانست و گفت مراکز استانی در حال حاضر برای ارزیابی در سطح مدیریت پایه می توانند نسبت به اخذ مجوز و برگزاری کانون های ارزیابی در سطح استان خود اقدام نمایند.
معاون پژوهشی مرکز در بخش دیگری از صحبتهای خود بیان کرد: مرکز آموزش مدیریت دولتی این آمادگی را دارد با اعزام سرارزیاب های حرفه ای، نسبت به برگزاری کانون در سطوح مدیران میانی در استان های متقاضی اقدام نماید. همچنین با توجه به تجربههای موفق در برخی استانها مثل هرمزگان، مرکز می تواند برای سال آینده با تفویض اختیار بیشتر به استان در خصوص اجرای کانون های ارزیابی همکاری داشته باشد.
در ادامه دکتر رضایی به موضوع رتبهبندی کانون های ارزیابی اشاره نمود و گفت: پس از نهایی شدن شاخص های رتبه بندی از طرف سازمان اداری و استخدامی کشور، سازمانهایی که کانون برگزار می کنند اطلاعات خود را به سازمان ارسال نموده و پس از انجام بررسی های لازم، نتایج از طریق سامانه جامع اعلام خواهد شد.
در بخش دیگری از این نشست، دکتر رشیدی پور مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و بودجه مرکز ضمن ارائه توضیحات لازم در خصوص نحوه بهره برداری استانها از این سامانه گفت: دستور العمل نحوه استقرار و پشتیبانی فنی از این سامانه به زودی تهیه و برای مدیریت های آموزش و پژوهش استانها ارسال خواهد شد.
در بخش پایانی نشست و در فرصت های ایجاد شده برای هر یک از مدیران مراکز استانی، سوالات، دغدغه ها، انتظارات و پیشنهادها مطرح و توسط مدیران مرکز در حوزه های ذیربط، پاسخ داده شد.
- لینک کوتاه : /ZV4