تاریخ : 01 آذر 1403 «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • 1403/07/15 - 15:58
  • - تعداد بازدید: 171
  • - تعداد بازدیدکننده: 170
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار کرد

نشست تخصصی کاربست هوش مصنوعی در توسعه نظام اداری

مرکز آموزش مدیریت دولتی بنابراهمیت کاربست فناوری اطلاعات در هوشمندسازی نظام اداری و همچنین روند رو به فزونی کاربرد هوش مصنوعی در دستگاه های اجرایی مختلف در سطح جهان، برآن شد تا امروز مورخ 15 مهر 1403، نشست علمی – تخصصی با عنوان " کاربست هوش مصنوعی در نظام اداری" را با حضور دکتر مهدی اسماعیلی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار نماید .

در این نشست که با حضور بیش از 220 نفر از علاقه مندان و فراگیران به صورت برخط(آنلاین) به همت معاونت پژوهشی مرکز، از طریق سامانه آموزشهای الکترونیکی(LTMS ) برگزار شد، مباحث مختلفی با رویکرد تعاملی و مشارکتی با کاربران و فراگیران مطرح و به بحث و بررسی هوش مصنوعی در نظام اداری کشور پرداخته شد.

دکتر اسماعیلی در این نشست ابتدا به چیستی هوش مصنوعی و اهمیت آن از دو منظر اهمیت هوش مصنوعی در نظام اداری و مزایای هوش مصنوعی پرداخته و در ادامه به تبیین این مهم در مشاغل آینده با استفاده از مثالهای کاربردی پرداختند. بیان ارتباط موتور جستجوگر گوگل با هوش مصنوعی با بر شمردن و تببین کلمات جستجو شده و میزان جستجوی واژه ها در این عرصه، یکی از دیگر از بخشهای گفتمان ایشان بود. کاربران واتساپ، اسکایپ و سایر اپهای مورد استفاده کاربران در این عرصه از نظر ایشان یکی از مصادیق هوش مصنوعی در دنیای امروز است. وی در راستای تحلیل و توضیح دقیق هوش مصنوعی و کاربست آن در نظام اداری، با استفاده از مثالهای موجود، به بیان احتمال ترک کار کارمندان تحت تأثیر مدرک تحصیلی ایشان پرداختند و با بیان برخی کاربردهای هوش مصنوعی در نظام اداری به بیان آثار هوش مصنوعی در خودکارسازی وظایف تکراری، تجزیه و تحلیل داده ها، بهبود خدمات به شهروندان، بهبود تصمیم گیری و تصمیم گیری هوشمندانه و کاهش خطا اشاره نمودند.

دکتر اسماعیلی پس از توضیحات در زمینه کاربردهای هوش مصنوعی در نظام اداری، به چالش های پیاده سازی هوش مصنوعی در این زمینه نیز پرداختند. از نظر ایشان نیروی انسانی، هزینه، اخلاق، داده ها، فرهنگ سازمانی و امنیت به عنوان مهم ترین چالش های موجود در حوزه کاربست هوش مصنوعی در نظام اداری شناخته می شود.

در پایان ایشان ضمن پاسخ سوالات مطرح شده، تحلیل مختصری از Chat GPT ارائه نموده و با معرفی برخی سایتها و منابع مهم این حوزه،  توسعه زیرساخت ها(داده، سخت افزار، نرم افزار) و توسعه آموزش و آگاهی را جهت بهبود کاربست این مهم در نظام اداری را پیشنهاد دادند.


  • لینک کوتاه : /ZdY

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 1951
کلمات کلیدی
مریم کوشا
خبرنگار

مریم کوشا

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین به روز رسانی :1403/08/16

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید