تاریخ : 30 مهر 1405 سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/07/25 - 08:28
  • - تعداد بازدید: 7
  • - تعداد بازدیدکننده: 7
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
✔️ دکتر فرشته امین مسئول «سکوی ملی نوآوری حکمرانی هوشمند و توسعه مدیران آینده» شد

✔️ دکتر فرشته امین مسئول «سکوی ملی نوآوری حکمرانی هوشمند و توسعه مدیران آینده» شد

حکمرانی2

✔️ دکتر فرشته امین مسئول «سکوی ملی نوآوری حکمرانی هوشمند و توسعه مدیران آینده» شد

🔻طی ابلاغی از سوی دکتر علاءالدین رفیع‌زاده، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، مسئولیت راه‌اندازی، سازماندهی و هدایت فعالیت‌های «سکوی ملی نوآوری حکمرانی هوشمند و توسعه مدیران آینده»

با هدف ایجاد بستری مؤثر برای نوآوری در حکمرانی و تربیت مدیران آینده کشور، به دکتر فرشته امین رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی واگذار شد.📌 در متن این ابلاغ آمده است:

🔸«در راستای تحقق اهداف تفاهم‌نامه مشترک همکاری با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در خصوص «راه‌اندازی و بهره‌برداری

 از سکوی ملی نوآوری حکمرانی هوشمند و توسعه مدیران آینده و آموزش امنیت سایبری برای کارکنان فناوری اطلاعات دستگاه‌های اجرایی»، بدین‌وسیله مسئولیت «سکوی ملی نوآوری حکمرانی هوشمند و توسعه مدیران آینده در سازمان اداری و استخدامی کشور» به سرکارعالی واگذار می‌شود.

🔸انتظار می‌رود با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرکز آموزش مدیریت دولتی و با همکاری ارکان مختلف سازمان و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، نسبت به راه‌اندازی، سازماندهی و هدایت فعالیت‌های سکو و تحقق اهداف آن اقدام نمایید.

🔸 امید است با اتکال به خداوند متعال و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی، مدیریتی و فناورانه کشور، در تحقق اهداف این طرح ملی و ایجاد بستری مؤثر برای نوآوری در حکمرانی و تربیت مدیران آینده کشور موفق و مؤید باشید.»


  • لینک کوتاه : /Z4H

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 2170
کلمات کلیدی
گلشید صفری
خبرنگار

گلشید صفری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید