تاریخ : 01 بهمن 1403 «جهش تولید با مشارکت مردم»
تجربه نگاری:

تقلید از موثرترین شیوه‌های انتقال مهارت است. دوران جمهوری اسلامی با تغییر پارادایم اداره کشور به راهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی (ره) مملو از تجارب نویی است که از سنتز مدیریت جهادی، مردم‌سالاری دینی، افق تمدنی انقلاب اسلامی و اقتضائات موجود در اداره کشور، حاصل شده و در چرخه آزمون و خطا، دانش ضمنی غنی را رقم زده اما چون این دانش اغلب منتقل نشده، پیشرفت امور کشور هماره دچار اختلالاتی بوده و بسیاری از راه های رفته دوباره پیموده می‌شود که این مستلزم صرف هزینه و زمان زیادی است.

در دوره جدید با راه اندازی هیئت اندیشه‌ورز و اخذ مشاوره از اساتید دست‌اندرکار تجربه‌نگاری، ضمن طراحی سند انتظار (RFP) گروه‌هایی برای ثبت تجارب دولتمردان شکل داده شد تا پس از دریافت آموزش، تهیه گزارش شناختی و در نهایت ثبت صوتی و تصویری این تجارب، گام اول در بهره‌گیری از تجربه مدیران برداشته شود. در گام دوم، تجربیات ثبت‌شده، جهت انتقال دانش و مهارت به مخاطبان مدنظر، به فراورده‌های آموزشی تبدیل می‌شود.

  • 1402/03/30 - 09:00
  • - تعداد بازدید: 596
  • - تعداد بازدیدکننده: 536
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سلسله کارگاه های روایت یک تجربه

نخستین کارگاه : «راهکارهای رشد سرمایه‌گذاری»

با حضور مهدی دوستی استاندار هرمزگان

مرکز آموزش مدیریت دولتی سلسله کارگاه‌های روایت یک تجربه را در راستای ماموریت تجربه‌نگاری و مستندسازی دانش و تجربیات مدیران دولت در دوره تحول این مرکز برگزار می‌کند.
نخستین کارگاه روایت یک تجربه با موضوع «راهکارهای رشد سرمایه‌گذاری»، با حضور مهدی دوستی استاندار هرمزگان به عنوان راوی تجربه  و دکتر محسن میری رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی و جمعی از مدیران ارشد و اقتصادی  در مرکز اسناد سازمان اداری و استخدامی کشور برگزار شد.
استاندار هرمزگان با اشاره به راه‌حل‌های خلاقانه در زمینه تسهیل سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذار گفت: سرمایه‌گذاران با این راه‌حل‌های خلاقانه توانستند از موانع پیش روی مثل صدور مجوزها و امضاهای طلایی و قوانین متعدد و دست‌ و پاگیر عبور کنند. 
آقای دوستی ادامه داد: پس از تهیه سند توسعه هرمزگان بر اساس آمایش سرزمینی، شناسایی مزیت‌های صنعتی، معدنی، کشاورزی و تجاری استان و شناسایی اختیاراتی که در سال‌های دور و نزدیک به استانداران داده شده، طرح‌های توجیهی اقتصادی تهیه شد. 
استاندار هرمزگان آماده‌سازی کیف‌های سرمایه‌گذاری را ابتکاری خلاقانه دانست و افزود: در این کیف تعهدنامه‌ها، تفاهم‌نامه‌ها، جوازها و طرح‌های توجیهی مورد نیاز برای هر سرمایه‌گذاری آماده شده است و امضای قرارداد با سرمایه‌گذار دیگر معطل مجوزها نمی‌ماند. 
وی «کارت طلایی سرمایه‌گذار» را از دیگر کارهای ابتکاری در هرمزگان دانست و خاطرنشان کرد: با استفاده از این کارت طلایی، سرمایه‌گذاران می‌تواند با مراجعه به دفتر استاندار در روز و ساعات اعلام شده، با وی دیدار کنند.
دوستی افزود: تا کنون سرمایه‌گذاران از 26 کیف سرمایه‌گذاری استقبال کرده‌اند و این طرح‌ها وارد عملیات اجرایی شده است. 
استاندار هرمزگان همچنین با تاکید بر درست هزینه کردن بودجه گفت: در اقدامی ابتکاری با استفاده از ظرفیت قانونی از محل بودجه استانداری، به طرح‌های در حال اجرا یارانه تسهیلات داده شد.
در این کارگاه معاونان استانداری‌ها، مدیران کل سرمایه‌گذاری استانی، معاونان و جمعی از استادان دانشگاه حضور داشتند و با موضوع سرمایه‌گذاری در دستگاه‌های مختلف و راهکارهای رشد سرمایه‌گذاری بحث و تبادل نظر شد. 

  • لینک کوتاه : /Zi

  • گروه خبری : تجربه نگاری
  • کد خبر : 18
کلمات کلیدی

فیلم ها

تاریخ آخرین به روز رسانی :1403/08/18

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید