تاریخ : 01 دی 1403 «جهش تولید با مشارکت مردم»
تجربه نگاری:

تقلید از موثرترین شیوه‌های انتقال مهارت است. دوران جمهوری اسلامی با تغییر پارادایم اداره کشور به راهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی (ره) مملو از تجارب نویی است که از سنتز مدیریت جهادی، مردم‌سالاری دینی، افق تمدنی انقلاب اسلامی و اقتضائات موجود در اداره کشور، حاصل شده و در چرخه آزمون و خطا، دانش ضمنی غنی را رقم زده اما چون این دانش اغلب منتقل نشده، پیشرفت امور کشور هماره دچار اختلالاتی بوده و بسیاری از راه های رفته دوباره پیموده می‌شود که این مستلزم صرف هزینه و زمان زیادی است.

در دوره جدید با راه اندازی هیئت اندیشه‌ورز و اخذ مشاوره از اساتید دست‌اندرکار تجربه‌نگاری، ضمن طراحی سند انتظار (RFP) گروه‌هایی برای ثبت تجارب دولتمردان شکل داده شد تا پس از دریافت آموزش، تهیه گزارش شناختی و در نهایت ثبت صوتی و تصویری این تجارب، گام اول در بهره‌گیری از تجربه مدیران برداشته شود. در گام دوم، تجربیات ثبت‌شده، جهت انتقال دانش و مهارت به مخاطبان مدنظر، به فراورده‌های آموزشی تبدیل می‌شود.

  • 1403/02/20 - 07:40
  • - تعداد بازدید: 513
  • - تعداد بازدیدکننده: 417
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در ششمین کارگاه روایت یک تجربه: مشارکت مردم در اقتصاد،دستوری نیست و بر اساس نیاز شکل می‌گیرد

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور و معاون سابق وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تجربه جذب 44 هزار میلیارد تومان سرمایه مردمی در بخش تعاون را در سلسله نشست‌های مرکز آموزش مدیریت دولتی روایت کرد.

 
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش مدیریت دولتی، ششمین رویداد «روایت یک تجربه»، 18 اردیبهشت‌ماه با حضور مهدی مسکنی؛ مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور و معاون سابق وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با موضوع «جذب 44 هزار میلیارد تومان سرمایه مردمی در بخش تعاون در سال 1402» برگزار شد. 

مسکنی در این نشست و در جمع تعدادی از مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی و فعالان بخش تعاون گفت: ما در بخش تعاون مدل مشارکت نداریم و برای رسیدن به یک مدل مطلوب باید راه‌های مشارکت عموم مردم در مسائل اقتصادی را پیدا کنیم. ما باید مردم را در مدل مشارکتی درگیر کنیم.
وی با تاکید بر اینکه موضوع مشارکت دستوری نیست و بر اساس نیاز شکل می‌گیرد، گفت: تمام اکوسیستم‌ها بر اساس نیاز شکل گرفته و در این راه تشخیص مسئله اولین قدم است. ما باید طوری عمل کنیم که مردم به ضرورت نیاز به تعاون و تشکیل تعاونی‌ها برسند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور با اشاره به مشارکت 91 درصدی مردم در بهره‌برداری از طرح‌های تعاون در سال 1402، گفت: مردم در خیلی از پروژه‌ها نیاز به دخالت دولت ندارند. دولت باید تسهیل کند، ارزش ایجاد کرده و براساس ارزش منزلت اجتماعی ایجاد کند. در اکثر کشورهای پیشرفته و در مدل های ارتقاء یافته بخش عملیات و  اقدام توسط مردم انجام می‌شود.
وی افزود: آن زمان دولت بیش از 40 جلسه در راستای تسهیل‌گری و تنظیم‌گری تشکیل داد تا در نتیجه آن سند توسعه تعاون تهیه و برای 43 دستگاه ماموریت تعریف شد و اینگونه اکوسیستم حاکمیتی کشور را نسبت به جریان تعاون حساس کردیم و پس از ابلاغ سند، مسیر برای مشارکت مهیا شد.
معاون سابق وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان عدم تخصیص هدفمند تسهیلات بانکی به متقاضیان را یک مشکل قابل توجه دانست و افزود: سیستم‌های منسجم با ساختار قابل رصد و کنترل؛ باعث افزایش بهره‌وری در کشور خواهد شد.
در پایان ششمین رویداد «روایت یک تجربه»، پس از جلسه پرسش و پاسخ، دکتر میری؛ رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی، تندیس این رویداد را به مهدی مسکنی؛ مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور و معاون سابق وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اهدا کرد.

 

مشاهده تیزر کارگاه

 مشاهده مستند کارگاه


 

 

 


 

 

  • لینک کوتاه : /ZjX

  • گروه خبری : آخرین اخبار,تجربه نگاری
  • کد خبر : 1900
کلمات کلیدی
مریم کوشا
خبرنگار

مریم کوشا

تصاویر

تاریخ آخرین به روز رسانی :1403/08/18

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید